Mandag 31 juli jentedag og guttedag

I dag har vi delt oss litt igjen. Kristoffer og Alex besøkte et hangarskip som er gjort om til museum og Lene og Lisa dro på shopping selvfølgelig.

Lisa hadde et mål med denne ferien og det var shopping, vi har spurt henne vær gang om hun vil være med på museum, men hun velger heller shopping.

Å gå på shopping med en snart 12 åring er veldig gøy og en stor tålmodighets prøve. tidligere var det veldig greit å gå på shopping for det var lettere å finne ting, men nå skal det være slik og ikke slik. enten er buksen for lang eller magetoppen ikke kort nok. inn og ut av prøverom med masse klær og ender opp med at hun ikke skal ha noen :-)

men det er allikevel helt fantastisk og se hvordan hun forandrer seg nå på klær og være måtte nå som hun blir eldre. hun begynner å finne litt mer ut av seg selv og hvem hun vil være. 

Hun endte tilslutt opp med 1 skjorte  par sko, lipgloss og mascara. 

Alexander og Kristoffer var på Intrepid Sea, Air and Space Museum som er et gammelt hangarskip som er gjort om til museum. Der får man se blant annet hangarskipet Intrepid som ble bruk under andre verdenskrig og sist under vietnamkrigen. Det er også utstilt romfergen Enterprise, en British Airways, atomubåten USS Growler og en SR-71 Blackbird. Ubåten er den eneste atom-ubåten fra den kalde krigen som er åpen for publikum. Den ble bruk i perioden 1958-1964.

Kvelden ble brukt til pakking og i morgen blir det avreise hjem til Norge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thenagells

thenagells

40, Sandnes

Kategorier

Arkiv

hits