Lørdag 29 juli Helikopter tur

i dag har vært en innholdsrik dag. Vi startet dagen med en helikopter tur, den var helt fantastisk. Lene og Kristoffer har gjort det en gang før, men det var like kjekt denne gangen også. Ungene syntes også det var heilt topp. Når vi var ferdig så spurte ungene om vi ikke kunne gjøre det en gang til :-)

Etter helikopter turen hadde vi tenkt oss en tur ut til Frihetsgudinnen (flyvertinnen som Alex kalte henne ) men det skulle ikke være enkelt. vi kunne få en båttur ut og ta bilder fra båten, vi fikk ikke lov å gå i land der ute for det var fullbooket. Vi fikk beskjed om at hvis vi ville ut der og opp i statuen så måtte vi booke 6 mnd i forveien for det var så lang vente tid nå. Men heldigvis så hadde vi sett henne når vi fløy helikopter, for vi gadd ikke betale masse penger for å stå i en båt å se henne.

Så isteden reiste vi og gikk opp i Empire state building, der opp har vi utsikt over hele Manhatten og det er helt fantastisk.

Når vi var ferdig der så shoppet vi litt før vi gikk hjem og slappet av litt.

Etter vi hadde fått slappet av en liten stund gjorde vi oss klar for å gå ut å spise middag.

Vi reiste inn til Time square og spiste på Planet Hollywood.

Vi gikk rund og kikket litt også der, masse rart å se. Vi gikk og handlet litt m`n`m i m`n`m butikken, kikket på litt fidget spinnere kjøpte forresten vær sin til ungene også. Alex er helt vill etter fidget spinnere så vi har brukt mye tid på å se å prøve disse spinnerene og selvfølgelig så har han kjøpt seg noen også. (har kommet ut av telling). 

Etterpå var klokken blitt så masse at vi tok T-banen hjem og la oss på lading for en ny spennende dag i New York. (bare elsker denne byen).

 blåste litt ved helikopeter plassenVenter på å bli ført ut til helikopteretklar for turden grønne flekken er Central Park

 Frihetsgudinnen (itilfelle noen lurte)litt av ManhattenEmpire state building

 86 etasje i Empire state building

Disney butikken

MnM butikken

one big happy family on Time Square 

 

Én kommentar

hverdagslivetivollen

31.07.2017 kl.07:46

for en opplevelse :) kos dere videre :)

Skriv en ny kommentar

thenagells

thenagells

40, Sandnes

Kategorier

Arkiv

hits