Fredag 27 juli. World Trade

I dag sov  vi lenge, vi startet ikke dagen før nærmere 12 i dag. 

Vi starter dagen med å kikke litt mer nede i kirken og snakket litt med de som jobber her.

Vi ble ganske overasket når vi kom ned og så at de hadde en liten butikk med litt forskjellig norsk mat slik som fiskeboller, brunost, wasa knekkebrød, Toro tomatsuppe er bare noen få ting vi kunne kjøpe.

Lisa som ELSKER tomatsuppe ble jo kjempe glad for det var noe hun savnet og gledet seg til til hun kom hjem, så det måtte vi jo kjøpe og så måtte ungene ha melkesjokolade og smil.

Vi tok T-banen ned til World Trade Center i dag og kikket litt og forklarte litt for ungene om hva som hadde skjedd her. Vi hadde snakket litt om det på forhånd også slik at de viste litt om hva vi kom til. Vi var også på et museum slik at de fikk se litt film og bilder om det også. Lisa Hadde hatt om det på skolen og viste litt om hva det gikk i, men hun syntes det var litt kjekt å få sett litt om det og hvor det skjedde.

'Etter vi var ferdig der så gikk vi på shopping.

Alle fikk handlet litt vær, den som ikke handlet så mye var Lene, hun fikk minst denne gang, men hun tar det nok snart igjen :-)

Når vi var ferdig der så var det begynnt å bli kveld så vi tok T-banen hjem til leiligheten der vi selvfølgelig måtte spise tomatsuppe med egg og makaroni.

Så nå skal vi legge oss på lading for en ny dag med nye opplevelser i morgen, for da skal vi fly helikopter.

 

her sto et av tårnene

 vindu fra et av flyenenavn på alle som dødedenne kirken ligger rett ved siden av hvor det skjedde og eneste skadene den fikk var noen knuste vinduerdenne brannstasjonen ligger også rett ved siden av og det var den eneste brannstasjonen som alle kom levende tilbake til.ungene ville tenne et lys inne i kirken, Lisa tente et for alle som mistet livet sitt i terroren og Alex tente lys for en hund som het Happy som han var veldig glad i.Shopping :-) :-)kveldens middag, TORO TOMATSUPPE MED MAKARONI OG EGG :-)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thenagells

thenagells

40, Sandnes

Kategorier

Arkiv

hits